Vermogensbank

Wij hebben een van de meest geavanceerde vermogensbank. Deze MAHA vermogensbank heeft twee rollenparen die elektronisch zijn gekoppeld. Beide kunnen vermogens opnemen tot 700 KW per as maar ook vermogen afgeven tot 37 KW om niet aangedreven wielen mee te laten draaien of om het teruggewonnen remvermogen te bepalen.

 

Rijsnelheden tot 320 km/u zijn mogelijk, aflasten mogen maximaal 2.500 kg bedragen en wielbases tot 3.400 mm kunnen probleemloos op de rollensets draaien.

 

Rijwindkoeling:

De maximale luchhoeveelheid is 54.000 m3 per uur en is snelheidsafhankelijk. Twee krachtige elektromotoren voeren de lucht via het dak aan, in de schachten voor de aan- en afvoer is geluidsisolatie aangebracht om ook heet omgevingsgeluid tot een minium te beperken.

 

De uitlaatgasmeetapparatuur bestaat uit een fijnstofmeter die partikels vanaf een grootte van slecht 100 nanometer meet. Dat is vele malen nauwkeuriger dan een conventionele apaciteitsmeter, zoals bij APK wordt toegepast. Daarnaast staat er een 5-gas analyzer ter beschikking.

 

Bovendien kunne de motorparameters zoals ontstekingshoek, inlaatluchttemperatuur en dergelijke door de OBD-module worden uitgelezenen geintergreerd in de vermogensuitdraai. zo is bijvoorbeeld de inlaatluchttemperatuur tijdens de hele run achteraf zichtbaar in de grafiek.

 

De vermogensbank berekent het krukasvermogen van uw auto. Met behulp van een vermogenbank kunnen we vasstellen hoeveel vermogen uw auto levert.

 

Bent u benieuwd hoeveel vermogen uw auto heeft wij meten op afspraak het vermogen van uw auto.

 

U krijgt altijd een uitdraai van de grafiek mee