Service, kwaliteit en vakmanschap

Bij Garagebedrijf Kiefte staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. We streven naar een zo kort mogelijke wachttijd en een prettige, persoonlijke benadering. U kunt bij ons terecht voor reparaties, beurten of onderhoud voor alle automerken. Daarnaast zijn wij een officieel door de Rijksdienst van het Wegverkeer erkend APK 2 keuringsstation.U kunt dus ook voor uw APK bij ons terecht voor zowel benzine- als diesel auto's.

In ons pand aan de Schoolweg 72B in Julianadorp (Den Helder) hebben we drie verschillende afdelingen. Voor reparaties kunt u terecht in onze moderne werkplaats. Met de geavanceerde apparatuur van Bosch kunnen wij een probleem in uw auto snel lokaliseren en vakkundig repareren. Bovendien hebben wij de top 50 van onderdelen gewoon op voorraad. Zo kunt u snel weer de weg op. Mocht de reparatie toch tijdrovend zijn dan hebben wij voor u maar liefst 2 bedrijfsauto’s en 5 personenauto’s ter beschikking.

Op deze website kunt u veel informatie vinden over ons bedrijf en de acties van dit moment.
Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op. We zien u graag binnenkort eens in ons pand aan de Schoolweg in Julianadorp!