Ons bedrijf

Bosch Car Service Kiefte

 

1 februari 1999 ontstond Garagebedrijf Kiefte BV vanuit het niets, helmaal in het topje van Noord Holland. Inmiddels is het bedrijf een bekende naam in Julianadorp, Den Helder en omgeving. Het oorspronkelijke gebouw is in de tussentijd uitgebreid met een Car Wash bestaande uit 4 zelfwasboxen en een volautomtische wasstraat.

Sinds december 2012 kunt u ook tanken bij Garage Kiefte BV met leuke spaaracties,Wij zijn een echt familiebedrijf bestaande uit Cor, Sonja en hun zoon Richard Kiefte.
 

Verschillende afdelingen

In de werkplaats kunt u terecht voor allerhande reparaties. U vindt hier onder andere een remmenbank, een stikstofmachine en een airco service apparaat. Met de geavanceerde apparatuur van Bosch Car Service kunnen wij een probleem in uw auto niet alleen snel opsporen maar ook vakkundig repareren.
In de APK straat wordt uw auto uitgebreid nagekeken. Wij doen APK keuringen voor zowel diesel- als voor benzine auto's.
Onze specialiteit ligt toch wel op het gebied van electronica. Voor elk voorkomend probleem hebben wij de modernste apparatuur in huis.

 

Als Bosch Car Service bedrijf blijven wij altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op electronisch gebied; zo is onze electronica afdeling altijd voorzien van de nieuwste snufjes! Bij een defecte auto zijn wij op die manier in staat om snel en efficiënt een diagnose te stellen. Dit werkt prettig voor ons als bedrijf maar ook voor u als klant.
Klantvriendelijkheid en service zijn niet voor niets een kenmerk van Garageberijf Kiefte BV. Zo bieden wij u bijvoorbeeld ruime openingstijden. Dan kunt u op een voor u persoonlijk geschikt moment bij ons langskomen voor een reparatie of een ander bezoek. 


Brengt u uw auto bij ons voor onderhoud of reparatie dan zorgen wij ervoor dat u mobiel blijft. Wij beschikken over personenauto's die we gratis als vervangend vervoer aan u kunnen aanbieden. Zo zult u zo min mogelijk last ondervinden van het gemis van uw eigen auto.
Wij hebben de top 50 van alle auto onderdelen altijd op voorraad in ons magazijn. Op die manier is de reparatie snel klaar. U kunt zelfs bij ons terecht voor een los onderdeel!


Uiteraard bent u van harte welkom in ons bedrijf in Julianadorp.

Mocht u vragen hebben dan kunt u gerust vrijblijvend telefonisch contact opnemen voor persoonlijk advies.